Pokaż/ukryj mennu
menu
o firmie
produkty
warto wiedzieć
przepisy
czas na
kontakt
Gravlax – łosoś marynowany w soli himalajskiej
Relaksujący peeling solny
PEKLOWANE
MIĘSA
MARYNATY
NAPOJE
IZOTONICZNE
INNE
Gravlax – łosoś marynowany w soli himalajskiej
Polędwica wołowa w cieście solnym
Izotonik grapefruit i rozmaryn
Słone karmelki
buraczki z chili
Izotonik brzoskwinia i mięta
Domowy sos pomidorowy
Tradycyjna szynka
Napój izotoniczny grapefruitowy
Izotonik malina mięta
Cynamonowa sól do kąpieli
Ser smażony z kminkiem
Knedelki z buraków i soli morskiej
Suszone pomidory w oliwie
Kimchi
Limonkowa sól do kąpieli
Napój izotoniczny pomarańczowy
Marynowane patisony z rozmarynem
Kiszony pstrąg w solance
Ogórki małosolne z jabłkami
Tradycyjna kiełbasa
Grillowana makrela w soli morskiej
Schab w soli morskiej
Polędwica z dzika z sosem żurawinowym
Ciasto brokułowo-fasolowe z solą morską
Izotonik arbuz, granat i mięta
Ogórki w słodkokwaśnej marynacie
Napój izotoniczny arbuzowy
Łosoś na solnym podłożu
Chrupiące szparagi z papryką
Napój izotoniczny jabłkowo - miętowy
Izotonik gruszka, rozmaryn i anyż
Izotonik pomarańcza truskawka żurawina
Izotonik figa, cytryna i mięta
Ogórki marynowane w plasterkach
Pstrąg z masełkiem czosnkowym i solą himalajską
Grzyby solone
Sól kwiatowa
Krewetki w soli morskiej
Cytryny w soli morskiej
Sos z zielonych pomidorów
Ogórki kiszone z papryczką chilli
pomidory kiszone na zimę
Peeling z soli morskiej i oleju kokosowego
młode buraczki z czosnkiem
Kiszone czereśnie
Orientalny dip pomidorowy
Ryba w cieście solnym
Krewetki z grilla z solą morską
Izotonik pomarańcza, jezyna i mięta
Oczyszczające mydełko solne
Sól lawendowa
Peeling pomarańczowy
Grillowana kukurydza z solą morską
Kiszona kapusta po gruzińsku
Sól waniliowo-kwiatowa
Dorada pieczona z solą z grilla
Pstrąg w morskiej soli
Kiszony szczaw
Szparagi w zalewie słodko kwaśniej
Chutney z pomidorów i jabłek
Marynowana dynia z goździkami
Migdały w soli morskiej
Ogórki po góralsku
Relaksujący peeling solny
Grzyby marynowane w winie
domowy sos do spaghetti
Marynowane patisony z chili i czosnkiem
Napój izotoniczny cytrynowy
Dojrzewająca szynka w stylu hiszpańskim
Sałatka z zielonych pomidorów
Marynowane grzyby w occie
Chłodnik buraczany
Pieczone ziemniaki ze śmietaną i szynką
Wege karmel w wersji słonej
Łosoś z solą z grilla
Morska ryba w skorupie solnej
Marynowane kurki
Izotonik arbuz, limonka i jagody
Aromatyczny ketchup domowy